ABOUT

Xo,

NIENKE

Hai, ik ben Nienke en ik ben gek op de liefde. Ik hou van trends, van nieuw en oh zo mooi. Ik ben ook best nieuwsgierig en hou van weten, weten, weten. Ik voel graag het zand tussen mijn tenen of draag anders het liefst sky high heels. 

Mijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen laten mij toveren zodra ik mijn dromen achterna ga. Ik hou van grote brillen, palmbomen en langzaam ontdooien bij mensen die ik voor het eerst ontmoeten mag. En ik lach het liefst hardop en heel erg veel. 

Stiekem hou ik erg veel van roze. Niet van dat foute roze, maar het roze dat je ziet verschijnen in de wangen van mensen die het naar hun zin hebben. Het roze dat in een zonsondergang zit. En het roze van een suikerspin die niet goed is voor je tanden, maar je wel terugkatapulteert naar onbezorgde tijden en verwennerij.

Toen ik vijftien was kocht ik op de markt een roze tas, van fake slangenleer. Wat was ik blij met die tas. Ze was een beetje een mengeling tussen Legally Blonde en Coyote Ugly. Mijn uitgesproken smaak, mijn 'net iets anders dan anders' en mijn neus voor nieuwe dingen, werd niet door iedereen begrepen en ik stopte mijn tas weg in een hoekje. Ik heb haar echter altijd bewaard en een tijdje terug hield ik haar weer onder het stof vandaan.Ik verliet mijn baan in de sociale sector en bedacht me dat een wedding- & eventdesigner, een stylist en trendsetter geen roze tas nodig heeft, maar wel geloof, passie, sparkle en liefde voor mensen & een blik voor dat wat het leven uniek maakt. Ik besefte dat ik de wereld wel wat meer van dat allemaal kan geven.

Dit heeft me doen besluiten om mijn droom achterna te gaan en als wedding- en eventdesigner te inspireren en samen prachtige en unieke momenten te creëren. 

I love to hear your story